Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување-јавни набавки

Ве известуваме дека Одделението за јавни набавки распиша оглас со бр. 12/2018 со барање за прибирање на понуди на интернет страницата на ЕСЈН https://www.e-nabavki.gov.mk за Изработка на основен проект на добивање на е-дозвола за изработка на техничка документација за фекална канализација за три села и тоа: дел од с.Лопате, дел од с.Речица, дел од с.Добрашане и улици во општина Куманово.

Подетални информации можете да ги најдете на следниот ЛИНК

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст