Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување-јавни набавки

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Ве известуваме дека Одделението за јавни набавки ги распиша следните огласи:

Оглас со бр. 015/2018 со барање за прибирање на понуди на интернет страницата на ЕСЈН https://www.e-nabavki.gov.mk за Реконструкција на пешачка пристапна патека за ПСОУ ” Перо Наков ” населба Бедиње во oпштина Куманово.

Подетални информации можете да ги најдете на следниот ЛИНК.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст