Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување-јавни набавки

Почитувани,

Ве известуваме дека Одделението за јавни набавки ги распиша следните огласи:

– Оглас со бр. 017/2018 со барање за прибирање на понуди на интернет страницата на ЕСЈН https://www.e-nabavki.gov.mk за Набавка, транспорт и монтажа на драпери,завеси и корнизи за занатски дом во Општина Куманово.Подетални информации можете да ги најдете на следниот ЛИНК.

– Оглас со бр. 018/2018 со барање за прибирање на понуди на интернет страницата на ЕСЈН https://www.e-nabavki.gov.mk за Изработка на монтажна бина, паравани и штафелаи за занатски дом во Општина Куманово.Подетални информации можете да ги најдете на следниот ЛИНК.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст