Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување-јавни набавки

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Ве известуваме дека Одделението за јавни набавки ги распиша следните огласи:

– Оглас со бр. 4/2018 со отворена постапка на интернет страницата на ЕСЈН https://www.e-nabavki.gov.mk за Изработка на основен проект на добивање на е-дозвола за улично осветлување.
Подетални информации можете да ги најдете на следниот ЛИНК.

– Оглас со бр. 16/2018 со барање за прибирање на понуди на интернет страницата на ЕСЈН https://www.e-nabavki.gov.mk за Изработка на техничка документација за поставување на хоризонтална и вертикална сигнализација – „Поставување на заштитни столбчиња за разделување на пешачкиот и велосипедскиот сообраќај од моторниот сообраќај“ во Куманово.

Подетални информации можете да ги најдете на следниот ЛИНК.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст