Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување-јавни набавки

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Ве известуваме дека Одделението за јавни набавки распиша оглас со бр. 17/2018 со барање за прибирање на понуди на интернет страницата на ЕСЈН https://www.e-nabavki.gov.mk за Ревизија на урбанистички планови (линиски инфраструктурни проекти) на територија на Општина Куманово.
Подетални информации можете да ги најдете на следниот ЛИНК.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст