Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување – Јавни набавки

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Почитувани,

Ве известуваме дека Одделението за јавни набавки распиша оглас со бр. 19/2018 со барање за прибирање на понуди на интернет страницата на ЕСЈН https://www.e-nabavki.gov.mk за Изработка на основен проект на добивање на е-дозвола за доградба на армирано бетонски мост на река Крива река во с.Довезенце во општина Куманово

Подетални информации можете да ги најдете на следниот линк .

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст