Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување-јавни набавки

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Почитувани,
Ве известуваме дека Одделението за јавни набавки распиша оглас со бр. 8/2018 со барање за прибирање на понуди на интернет страницата на ЕСЈН https://www.e-nabavki.gov.mk за Изработка на основен проект за изведба на секундарна дистрибутивна гасоводна мрежа за природен гас Општина Kуманово

Подетални информации можете да ги најдете на следниот ЛИНК.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст