Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување-јавни набавки

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Почитувани,

Ве известуваме дека Одделението за јавни набавки распиша следниве огласи:

  • бр. 020/2018 со БПП на интернет страницата на ЕСЈН за Услуги за процена на недвижен имот за потребите на Општина Куманово.
    Подетални информации можете да ги најдете на следниот ЛИНК.
  • бр. 021/2018 со БПП на интернет страницата на ЕСЈН  за Изработка на основен проект на добивање на е-дозвола за изработка на техничка документација за фекална канализација за дел од ул. „Трајко Прокопиев“.
    Подетални информации можете да ги најдете на следниот ЛИНК.
  •  бр. 022/2018 со БПП на интернет страницата на ЕСЈН за Изработка на основен проект на добивање на е-дозвола за изработка на техничка документација за фекална канализација за дел од ул.513 и ул.514 во Стари лозја во Општина Куманово.
    Подетални информации можете да ги најдете на следниот ЛИНК.
Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст