Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување-јавни набавки

Ве известуваме дека Одделението за јавни набавки распиша оглас со бр. 003/2018 со барање за прибирање на понуди на интернет страницата на ЕСЈН https://www.e-nabavki.gov.mk за Реконструкција на опожарени и оштетени простории (канцеларии) во Општина Куманово.
Подетални информации можете да ги најдете на следниот ЛИНК.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст