Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување

Ги изивестуваме граѓаните на општина Куманово дека, општина започна со изгрдба на армиран – бетонски пропуст кои се наоѓа на улица „Железничка„и улица „Индустриска„. Направена е измена на сообраќајниот режим во тој дел од градот и е воведена забрана за движење за возила и пешаци, се додека траат градежните работи. Се замолуваат граѓаните да го почитуваа новонастанатиот сообраќаен режим.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст