Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување

Ги известуваме граѓаните на Општина Куманово, дека Општина Куманово врз основа на Договор за Изградба и обновување на две автобуски постојки на ул. “Гоце Делчев” во Општина Куманово, започна со реализација на изведбата.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст