Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување

Сектор за комунални работи, инфраструктура и сообраќај и заштита на животна средина и природа при општина Куманово ги информира граѓаните дека соглано новонастанатата актуелна состојба со корона вирусот на територија на Република Северна Македонија, од утре во наредните две недели општинскиот линиски превоз на патници на територија на општина Куманово ќе се одвива по редуциран возен ред, односно возен ред кој важи за време на зимскиот и летниот училишен распуст, како една од мерките препорака за превенција за ширење на вирусот.Сектор за комунални работи, инфраструктура и сообраќај и заштита на животна средина и природа при општина Куманово ги информира граѓаните дека соглано новонастанатата актуелна состојба со корона вирусот на територија на Република Северна Македонија, од утре во наредните две недели општинскиот линиски превоз на патници на територија на општина Куманово ќе се одвива по редуциран возен ред, односно возен ред кој важи за време на зимскиот и летниот училишен распуст, како една од мерките препорака за превенција за ширење на вирусот.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст