Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Секторот за даноци и такси при Општина Куманово, започна со дистрибуирање на ДАНОЧНИТЕ РЕШЕНИЈА ЗА ДАНОК НА ИМОТ за 2020 год, по пошта, и тоа на Решенија за правни лица, физички лица и комунална такса (фирмарина), како и ОПОМЕНИ за правни лица и комунална такса (фирмарина) за 2019 год.

Истовремено ги покануваме сите даночни обврзници, односно сопственици или корисници на имоти во Општина Куманово, кои не го примиле решението за данок на имот за 2020 год, да се пријават во канцалариите на Сектор за даноци и такси на Општина Куманово (спроти градскиот стадион) за  подигнување на даночното решение или за информации за понатамошна постапка.

Со почит

Сектор за даноци и такси -Општина Куманово

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст