Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување oд Одделение за стратешко планирање, креирање политики, следење и локален економски развоj(ЛЕР) од Општина Куманово

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Општина Куманово преку Одделение за стратешко планирање, креирање политики, следење и локален економски развоj(ЛЕР), согласно своите надлежности и задолженија, а во насока на подобрување на економската клима и условите за локален економски развој, според претходно усвоените и дефинирани стратешки цели и приоритети, е во завршна фаза на изработка на “Стратегија за локален економски развој 2019-2024 година” . Се известуваат сите физички и правни лица кои имаат предлози и насоки за подобрување на драфт верзијата на стартешкиот документ “Стратегија за локален економски развој 2019-2024 година” на Општина Куманово, истите да ги достават на следниов меил: [email protected] 

СТРАТЕГИЈА ЗА ЛОКАЛЕН ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ, 2019 – 2024 (Линк)

Акциски План – ЛЕР Куманово 2019 – 2024 (Линк)

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст