Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Извештај за работата на Комисијата за период од 25.09.2020 год.до 29.09.2020 година со предлог заклучоци за настава со физичко присуство во училиштата во Република Северна Македонија

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

[pdf-embedder url=”https://kumanovo.gov.mk/wp-content/uploads/2020/09/izvestaj_za_vlada_7_29092020.pdf”]
Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст