Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Изложба на портрети на претседатели и градоначалници на Куманово и средба со успешни и истакнати личности од Куманово

Денеска во Занаетчискиот дом-Куманово беше отворена Изложба на претседатели на Градскиот народноослободителен одбор, на Градската општина Куманово, на Народниот одбор на општината, претседатели на Собрание на Куманово, како и на Градоначалници од 01.12.1996 година.

Градоначалникот Максим Димитриевски имаше средба и со успешни и истакнати личности од градов, кои живеат во и надвор од него, по повод Јубилејот 500 години постоење на наше Куманово.

Портретите од Изложбата се изработени во техника графит, а автор е Борче Тодороски од Прилеп.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст