Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Изложба на фотографии од македонската револуционерна борба

 

Почитувани,

По повод 23 Октомври- Ден на македонската револуционерна борба, на 25.10.2022 година (вторник) во Занаетчиски дом Куманово, во 12.00 часот ќе биде отворена изложба на фотографии од македонската револуционерна борба. Настанот е во организација на Фондација за култура и спорт Куманово, под покровителство на градоначалникот и Советот на Општина Куманово.

Ве очекуваме!

 

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст