Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Измена на oбјава на јавен повик за Конзервација на поранешен Хотел ,,СОЛУН” општина Куманово

Повеќе информации за измената можете да видите на следниов ЛИНК.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст