Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Изјава на Александар Крстевски во врска со резултатите од Јавниот повик за прибирање на барања за користење на средства од буџетот на Општина Куманово за 2022 година, наменети за финансирање на Програма за културни манифестации на Општината

Одлука – јавен повик

Одбиени барања по јавен повик

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст