Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Изјава на Бобан Бојковски, раководител на Одделение за инспекциски надзор во урбанистичко -градежна и комунална дејност, животна средина и угостителско- туристичка дејност во врска со пријава на граѓани за ширење на непријатна миризба во вечерните часови во Куманово

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст