Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Изјава на раководителот Александар Крстевски во врска со објавувањето на Јавен повик за прибирање на предлог проекти за организирање на културни манифестации во Општина Куманово за 2023 година

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст