Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Изјава на раководител на Сектор за урбанизам во врска со усвоена Предлог одлука за измена и дополна на Одлука за спроведување и планирање на површини за градење со намена А2 на парцели вон централно градско подрачје во граница на градежен реон на Куманово

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст