Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Интерен оглас бр.02/2021 за унапредување на административни службеници во Општина Куманово

[pdf-embedder url=”https://kumanovo.gov.mk/wp-content/uploads/2021/05/Интерен-оглас-бр.02-2021.pdf” title=”Интерен оглас бр.02-2021″]

Пријава по Интерен оглас бр.02/2021 за унапредување  на административни службеници во Општина Куманово (Превземете ТУКА)

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст