Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Информација за земјоделците

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Сите земјоделци кои не се евидентирани во Единствениот регистар на земјоделски стопанства (ЕРЗС), а кои имаат потреба за извршување на земјоделски активности во време на полицискиот час, потребно е да се најават еден ден однапред помеѓу 8:00 и 20:00 часот на следните дежурни телефонски броеви: 075-273-192 или 078-365-061.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст