Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ифтарска вечер во младински центар МултиКулти

Во организација на Центар за интеркултурен дијалог – Куманово вечерва во Младинскиот центар MултиКулти се одржа Ифтарска вечер.

На традиционалната вечера присуствуваа претседателката на Советот на општина Куманово, претставници од општинска администрација, пратеници од Собранието и претставници од Владата на РСМ, Мисијата на ОБСЕ во Скопје и останати странски дипломатски институции, кои се поддршка на нашата земја.
Присутните гости имаа можност да разменат идеи и искуства поврзани со младите и младинските политики, со цел да се воспостави основа за одржлива мултиетничка соработка.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст