Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

“Каде е Рудолф!?” – Новогодишна детска претстава

Во рамките на Новогодишната културно – уметничка програма во организација на Фондацијата за култура и спорт – Куманово, денеска се одигра интерактивна едукативна новогодишна претстава за деца од 4 до 12 годишна возраст со наслов “Каде е Рудолф!?” во Занаетчиски дом – Куманово.
Најмалите со задоволство се придружија на сцената и активно учествуваа во претставата, која беше одиграна од седумчлена актерска екипа од Театар за деца-Скопје.
Новогодишната културно – уметничка програма е под покровителство на градоначалникот и Советот на Општина Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст