Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

„Карпошова вечер“ одржана во Занатски Дом

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Градоначалникот Максим Димитриевски вечерва присуствуваше на одбележувањето на 75 годишнината од загинувањето на Народниот херој Христијан Тодоровски Карпош.

Настанот „Карпошова вечер“ се одржува под покровителство на Градоначалникот и Советот на Општина Куманово, а во организација на Здружението на армиски и полициски ветерани од активен и резервен состав – Куманово.

 

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст