Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Клубот на советнички со еколошка активност

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Претседателот на Советот на општина Куманово и членките на Клубот на советнички, во кој се застапени припаднички насите политички партии при Советот на општината,во соработка со ЈП “Чистота и зеленило”-Куманово, на локација кај Спортската сала посадија садници. Целта е да се разбуди свеста кај нашите сограѓани за зачувување на здрава животна средина. Ова е само една од активностите, кои планирааат да ги реализираат во иднина.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст