Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Командата на СЕЕБРИГ со обука на тема “Односи со јавноста и комуникација во кризни ситуации”

Во Занаетчиски дом-Куманово Командата на Бригадата на Југоисточна Европа (СЕЕБРИГ)одржаа петдневна обука за вработените во СЕЕБРИГ, на која присуствуваа и претставници од Општина Куманово. Обуката ја одржаа инструктори од Регионалниот центар за обука за односи со јавноста при Министерството за одбрана на РСМ, на тема Односи со јавноста и комуникација во кризни ситуации. На учесниците на обуката им беа доделенисертификати, а од името на Општина Куманово на настанот присуствуваше секретарот на Општината Гелевски.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст