Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Компјутерска и електронска опрема за ,,Порака Наша”

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска Градоначалникот Максим Димитриевски во својот кабинет оствари средба со претставници на OSCE. Заедно го посетија центарот за лица со интелектуална попреченост ,,Порака Наша” каде донираа компјутерска и електронска опрема.  

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст