Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Контролна листа на План за управување со животната средина и општествените аспекти за проект „Поставување на мобилен КОВИД центар во склоп на болницата во Куманово“

[pdf-embedder url=”https://kumanovo.gov.mk/wp-content/uploads/2020/10/ESMP-Checklist-KOVID-19-Kumanovo.pdf” title=”ESMP Checklist – KOVID-19 – Kumanovo”]
Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст