Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Концерт „Волшебниот јануар„

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Под покровителство на Градоначалникот и Советот на Општина Куманово, а во организација на Фондација за култура и спорт се одржа концерт на квартетот „Полихимниа„ од Скопје. Во преубавата сала на Занаетчискиот дом присуствуваше Градоначалникот Максим Димитриевски и претставници од општинската администрација.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст