Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Концерт на класична музика

Звуците на традиционална танго музика и танго нуево со иновативен аранжман, во изведба на “Танго Трио и Мартина”, вечерва се слушаа во салата во Занаетчиски дом – Куманово, на задоволство на публиката која имаше можност да ужива во празнична атмосфера.

Седмото издание на концертот на класична музика во организација на ЗКД “Про – арт” Симфоник, беше поддржано од градоначалникот и Советот на Општина

Куманово.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст