Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Концерт на Маргица Антевска

 Вечерва во центарот за култура Трајко Прокопиев се одржа концерт на нашата сограѓанка Маргица Антевска, по повод 50 години музичка кариера. Пред почетокот на концертот се обрати Секретарот на општина Куманово Десанка Стошевска, која истакна дека Куманово е град, кои се гордее со вакви музички уметници. Инаку коцертот е дел од програмата за одбележување на 500 години Куманово, подржан од општината и Министерство за култура.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст