Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Концерт на УОМО “Панче Пешев” – Куманово

Во Занаетчиски дом – Куманово се одржа музичка вечер со настап на учениците и нивните професори од Училиштето за основно музичко образование “Панче Пешев” – Куманово.
Пред љубителите на музичката уметност беа интерпретирани светски познати романси од Френк Синатра, Елвис Присли, Витни Хјустон итн. На концертот присуствуваа претставници од Општина Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст