Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Концерт под маски – УОМО “Панче Пешев” Куманово

Во пресрет на денот на шегата, 1-ви Април, учениците и наставниците од УОМО “Панче Пешев” од нашиот град, вечерва одржаа Концерт под маски во Занаетчиски дом, со поддршка на Фондацијата за култура и спорт – Куманово, под покровителство на градоначалникот и Советот на Општина Куманово. Концертот беше збогатен со настап на балерините од Dance team fusion – Куманово, кои со игра ја надополнија инструменталната изведба на музичарите. На музичкиот настан присуствуваа претседателката заедно со членови на Советот на Општината.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст