Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Концерт по повод патрониот празник на Гимназија “Гоце Делчев” Куманово

Денеска во големата сала на Центарот за култура Трајко Прокопиев во Куманово се одржа концерт по повод патрониот празник на Гимназија “Гоце Делчев” Куманово. На настанот присуствуваше Претседателот на Совет на општина Куманово Атина Мургашанска, секретар на Општина Куманово Александар Гелевски, претставници од Советот на општина Куманово, општинската администрација и други поканети гости.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст