Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Коригендум бр.2, на објава за јавен повик со референтен број CB006.2.21.144/LP/BL5/04 за Конзервација на поранешен Хотел ,,СОЛУН,, општина Куманово

Сите податоци поврзани со Коригендум бр.2, на објава за јавен повик со референтен број CB006.2.21.144/LP/BL5/04 за Конзервација на поранешен Хотел ,,СОЛУН,, општина Куманово  можете да ги погледнете на следниов ЛИНК.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст