Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Културен настан во рамките на заедничко одбележување на 11 Октомври на Куманово и Прилеп

Делегација од Општина Куманово предводена од Градоначалникот на Општината Максим Димитриевски, гостуваа во Прилеп, по повод активностите предвидени во рамките на заедничкото одбележување на Куманово и Прилеп-78 години од значајниот датум во македонската историја 11 октомври.  Присуствуваа на поставената Изложба од Ликовната колонија Куманово 2018, во Центарот на современа ликовна уметност-Прилеп, на која беа изложени повеќе од 15 дела на уметници од: Р.С.Македонија, Србија, Бугарија, Рoмaнија и Чешка.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст