Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Куманово домаќин на Локалниот Економско Социјален Совет од Кичево и Струга

Денеска Локалниот Економско Социјален Совет од Општина Куманово беше домаќин на средбата со претставник од меѓународната Организација на трудот и претставници од ЛЕСС Кичево и Струга. На средбата се дискутираше за активностите кои се превземаат од овие совети, се разменуваа искуства и се претставија идни планови, се со цел подобрување на социо-економските состојби во општините.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст