Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ларвицидна дезинсекција во Куманово

На 29.03.2021 година (понеделник) на територијата на општина Куманово ќе се спроведе ларвицидна дезинсекција, која има за цел уништување на ларвите на комарците. Во случај на неповолни временски услови, дезинсекцијата се одложува до наредниот поволен ден.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст