Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ларвицидна дезинсекција во Куманово

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

На 09.04.2020 година (четврток) на територијата на Општина
Куманово ќе се спроведе ларвицидна дезинсекција, која има за цел
уништување на ларвите на комарците. Ова е прв третман за оваа
година, кој ќе се врши на стоечки води (бари покрај реки, непроточни
потоци) во општината.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст