Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ларвицидна дезинсекција – Известување

На 17 мај 2019 година (петок)  на територијата на Општина Куманово ќе се спроведе ларвицидна дезинсекција, која има за цел уништување на ларвите на комарците. Во случај на неповолни временски услови истото се одложува до наредниот поволен ден.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст