Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ларвицидна дезинсекција – Известување

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

На 25 март (понеделник) на територијата на Општина Куманово ќе се спроведе ларвицидна дезинсекција, која има за цел уништување на ларвите на комарците. Во случај на неповолни временски услови истото се одложува до наредниот поволен ден.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст