Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ларвицидна дезинсекција на територија на Општина Куманово

На 15.04.2022 година (петок) на територијата на Општина Куманово ќе се изврши третман на ларвицидна дезинсекција, која има за цел уништување на ларвите на комарците. Во случај на неповолни временски услови, дезинсекцијата се одложува до наредниот поволен ден.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст