Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ЛЕСС на средба со локални институции и компании

Денеска се одржа работна средба  на членовите на Локален економско-социјален совет при Општина Куманово со претставници на локални институции и компании. Беше презентиран процесот за производство, поставување и позитивни примери на  поставени соларни фотонапонски панели во компании,како и финансиските можности за нивно поставување за производство и дистрибуција на електрична енергија. На работната средба присуствуваше и претседателката на Советот на Општина Куманово Ѓорѓиевска.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст