Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Литературно – музичка вечер со учесници од основни и средни училишта

Во салата на Занаетчиски дом – Куманово се одржа 14-то издание на традиционалната манифестација Литературно – музичка вечер, во организација на ЗГ “Друштво на писатели Куманово”, со поддршка на Општината.
Со лични творби настапија ученици од основни и средни училишта, а во музичката програма учествуваа ученици од основното музичко училиште “Панче Пешев” и танцова двојка од “Динамик” – Куманово.
На настанот присуствуваа претставници од општинската администрација.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст