Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Луиза Винтон на прва средба со Градоначалникот Максим Димитриевски

Денеска во прва официјална посета на Општина Куманово беше постојаниот кординатор на ОН и постојан представник на програмата за развој на ОН Луиза Винтон. Со Градоначалникот разговараа за реализација на тековните проекти како и продолжување на понатамошната соработка. Заедно ги посетија градежните активности преку кои се реализира проектот ,,Регулација на речното корито на река Ликовка”

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст