Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Матурски хепенинг под покровителство на Општина Куманово

Во организација на Фондација за култура и спорт-Куманово, под покровителство на градоначалник и Совет на Општина Куманово, се одржа Матурски хепенинг. Градоначалникот на Општина Куманово Димитриевски ги поздрави матурантите од општинските средни училишта, посакувајќи им успех во понатамошното образование, успешно справување со предизвиците, кои стојат пред нив и  вистински заложби во остварување на соништата.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст