Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Меморандум за соработка со Здружението на угостители “Бисер”-Куманово

Од името на општина Куманово Градоначалникот Димитриевски денеска потпиша Меморандум за соработка со Здружението на угостители“Бисер”-Куманово. Овој документ има за цел воспоставување на соработка во рамките на  Програмата за култура, во реализација на општината. Преку овој Меморандум угостителскиот сектор се вклучува во креирање и реализација на предвидената културна програма, како активен чинител од општествениот живот.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст